L’operadora Goufone augmenta un 70% els seus usuaris

La companyia de telecomunicacions dona cobertura a més de 25.000 llars de 55 municipis catalans

Categories:

ACN

Goufone estén la seva xarxa arreu de Catalunya
Goufone estén la seva xarxa arreu de Catalunya | ACN

L'operadora de telecomunicacions osonenca Goufone ha tancat el 2020 amb un creixement de més del 70% en el nombre d'usuaris. Segons informa la companyia, al tancament de l’any han sumat més de 25.000 llars amb els serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i televisió, el què ha generat una acturació de 10 milions d’euros.

En els últims 12 mesos, l’operadora ha estès la seva xarxa pròpia a 55 municipis nous i ha donat cobertura a un dotzena de comarques. Així mateix, la companyia destaca que ha portat la connexió d’alta velocitat a les cases disseminades de les zones on operen i a diverses urbanitzacions aïllades.

De cara l'any 2021, la companyia segueix apostant per estendre la xarxa de fibra òptica pròpia i té previst finalitzar el desplegament a sis noves capitals de comarca: Girona, Ripoll, Berga, Granollers, Moià i la Bisbal d'Empordà, com també a 90 poblacions mitjanes i petites d'arreu del país. La previsió és doblar la facuració per al pròxim any i assolir els 20 milions d’euros.