Sopra Steria crea un nou Centre de Disseny 5G

El grup preveu investigar noves aplicacions tecnològiques per accelerar la transformació digital de la mà de socis com Samsung, Google i Microsoft

Categories:

Redacció

Sopra Steria crea un nou espai de 5G
Sopra Steria crea un nou espai de 5G

Sopra Steria posarà en marxa un Centre de Disseny 5G per accelerar l’adopció de la tecnologia a les empreses, implantar l’ús del núvol i aprofitar el context de transformació digital que està vivint el teixit com a conseqüència de la pandèmia de la covid-19. La companyia preveu estendre les conclusions i estudis que sorgeixin del nou espai de manera progressiva als diversos mercats del grup, entre ells Espanya, i en l’ecosistema de socis.

Aquest nou centre neuràlgic comptarà amb més de 4.000 consultors i experts de la companyia, amb socis estratègics com AWS, Google Cloud, Microsoft i Samsung.

L’empresa situa la visió intel·ligent o el machine to machine com les àrees que més es poden beneficiar de la implantació del 5G a curt termini. No obstant això, en un comunicat ha afirmat que prèviament cal reduir la bretxa digital i ajudar les organitzaions a integrar els avenços en l’estratègia end-to-end perquè pugui beneficiar totalment la cadena, des de la consultoria fins a la gestió d’infraestructures. “La tecnologia permetrà un augment de la velocitat de connexió i descàrrega, una reducció de la latència i del consum energètic, una millora del rendiment dels dipositius i una cobertura més gran”, ha conclòs el director general de Sopra Steria a Espanya, Antonio Peñalver.

Etiquetes