SII Concatel llança CovidONE per oferir la traçabilitat dels moviments a les empreses

La companyia ofereix una solució que garanteix el compliment de la normativa de seguretat en relació a la covid-19

Categories:

Redacció

CovidONE permet gestionar els moviments a les organitzacions en casos de covid-19
CovidONE permet gestionar els moviments a les organitzacions en casos de covid-19 | Juraj Varga / Pixabay

SII Concatel ha llançat al mercat la solució CovidONE per gestionar la seguretat al lloc de treball i garantir el benestar dels empleats en el retorn després del confinament per a covid-19. Amb aquesta eina integral, les companyies poden garantir el compliment de la normativa vigent en relació a la pandèmia i donar la màxima protecció als empleats i clients.

CovidONE pot integrar-se a la majoria de sistemes i aplicacions estàndard del mercat per aportar la traçabilitat de tots els moviments a través de processos automatitzats. És intuïtiva, usable i escalable i ofereix mòduls específics per a la gestió de les mesures extraordinàries associades al coronavirus.

La solució té en compte a tots els agents involucrats, des de l'administrador de l'empresa fins al gestor, el tècnic i el treballador. Cada usuari disposa del seu propi entorn de gestió accessible des de qualsevol dispositiu, sigui des de l'ordinador, la tablet o l’smartphone. A més a més, les dades obtingudes per la plataforma són útils per a la presa de decisions estratègiques i permeten monitoritzar l'estat de salut de l'empleat, incrementant la capacitat de reacció davant un possible contagi.

Etiquetes