Interaction Care, la solució del ‘retail’ per a la covid-19

Beabloo desenvolupa un conjunt de tecnologies per obtenir indicadors d’afluència en temps real i garantir la seguretat dels clients en el comerç i oficines

Categories:

Redacció

La tecnologia ha de ser una eina clau per garanir les mesures de seguretat als comerços
La tecnologia ha de ser una eina clau per garanir les mesures de seguretat als comerços | CC0

L’empresa de retail tech Beabloo ha presentat Interaction Care, una solució tecnològica basada en cartelleria digital, càmeres tèrmiques, sensors i un gestor de continguts per mesurar KPI’s i garantir que es compleixen les mesures de seguretat en el retorn a l’activitat en espais tancats. Aquest conjunt de tecnologies pensat per ser aplicat després del confinament per la covid-19 permet detectar interaccions en temps real dins i fora d’espais tancats.

Entitats bancàries, farmàcies i supermercats són les primeres zones comercials on s’ha posat en marxa la proposta, tot i que la companyia preveu traslladar-la al retail, al sector públic i a les fàbriques per facilitar la desescalada. D’aquesta manera, es pot mesurar en temps reals paràmetres com la temperatura corporal de cada visitant, identificar les zones de més risc i coordinar missatges sobres les mesures de seguretat a les pantalles. La solució també proporciona dades d’interacció als gestors de les botigues perquè coneguin quines zones han tingut més trànsit per a la posterior desinfecció i neteja.

La proposta de Beabloo, a més d’oferir com una solució per garantir la seguretat dels clients, també ho és per als treballadors. Permet minimitzar l’exposició en zones de risc, genera dades objectives sobre l’impacte de les decisions de gestió i mesura en temps real el percentatge de risc per àrees en una zona concreta.

Més enllà de les funcionalitats que ja ofereix, l’empresa preveu incoporar a la intel·ligència artificial d’Interaction Care un suport de realitat augmentada per millorar la detecció de zones concorregudes i fer eficient la desinfecció de les mateixes.

Validat per Microsoft i Intel

La solució ja ha estat validada i incorpora la tecnologia de Microsoft i Intel, i ha obtingut el certificat Intel IoT Market Ready Solution per combatre la covid-19 a escala global.

La tecnologia ja ha tingut una gran rebuda a tot el continent Europeu, els Estats Units, Amèrica Llatina i la Xina.

Esto convierte a Interaction Care en una de las soluciones más relevantes para el mercado global surgidas a raíz del Covid-19. Gracias a la colaboración con partners nacionales e internacionales, se está generando una amplia demanda tanto a nivel de España como en el resto de Europa, Estados Unidos, LATAM y China.