Google Maps informa dels preus de la benzina

L’aplicació ajuda els conductors a triar l’establiment més econòmic per emplenar el dipòsit

Categories:

Redacció

Els conductors podran saber els preus de la benzina amb Google Maps
Els conductors podran saber els preus de la benzina amb Google Maps

Google Maps ha estès la funció que permet conèixer el preu de la benzina a Espanya. Fins al moment, la informació només estava disponible als Estats Units i al Canadà, però la companyia ha introduït aquesta capa perquè els usuaris puguin decidir amb dades fiables quin és el cost a les benzineres que trobarà en el seu camí.

Les dades estaran disponibles en la fitxa de cada establiment, a la qual s’hi accedirà directament des dels mapes un cop apareguin les zones. Una altra opció és cercar la paraula benzina i obtenir els resultats per triar la més econòmica. L’objectiu és facilitar al conductor el preu de les opcions sense plom 95, sense plom 98 i gasoil.

Algunes benzineres apareixen sense la informació, un detall que ha obert el debat sobre quina és la font de Google per oferir la funcionalitat. Segons una pàgina web de suport de Google My Business afirma que Gas Buddy s’encarrega de cercar les dades, però només en el cas dels Estats Units. Davant la incògnita, diversos usuaris ja han alertat a les xarxes socials que no es poden agafar com a veraços els preus que detalla Google Maps.

Etiquetes