Es busquen les start-ups amb propostes disruptives per a la indústria 4.0

L’Advanced Factories celebra la cinquena edició amb uns guardons que volen reconèixer la innovació del teixit emprenedor

Categories:

Redacció

Els Factories of the Future Awards premiaran els projectes per a la indústria 4.0 més innovadors
Els Factories of the Future Awards premiaran els projectes per a la indústria 4.0 més innovadors | Advanced Factories

L’Advanced Factories busca projectes innovadors en l’àmbit de la indústria 4.0  per als Factories of the Future Awards del 2021, que se celebraran del 20 al 22 d’abril en el marc de la cinquena edició la fira. L’esdeveniment preveu donar a conèixer les últimes novetats en el automatització i digitalització per als professionals, pel que els guardons reconeixeran la tasca de transferència tecnològica.

Els candidats es dividiran en quatre categories: lideratge en transformació digital de la planta industrial, start-up més disruptiva, millor equip o sistema industrial per a la fàbrica del futur, investigació id esenvolupament de la intel·ligeència artificial aplicada a la indústria. El 2020 els premis van rebre més de 170 candidatures.

Transformar la indústria

La pròxima edició de l’Advanced Factories rebrà de manera presencial al CCIB de Barcelona més de 360 expositors per presentar les seves solucions a la indústria i reactivar les vendes del primer semestre de l’any.

L’esdeveniment s’ha posicionat com la cita anual per a professionals que busquen conèixer les innovacions en automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, 3D printing, programari industrial, intel·ligència artificial, solucions de visió artificial i simulació virtual, big data, IoT, ciberseguretat, cloud industrial, machine learning i totes les tecnologies 4.0 associades al digital manufacturing.