Google crea un sistema de càmeres per veure vídeos en 3D en temps real

Immersive Ligt Field Video compta amb 46 càmeres que recreen un escenari vist des de diferents perspectives

Categories:

Redacció

Google desenvolupa un nou sistea de vídeo en 3D en temps real
Google desenvolupa un nou sistea de vídeo en 3D en temps real | Google

Google crea un sistema format per 46 càmeres que permet crear vídeos que ofereixen una visió 3D en temps real. S’aconsegueix mitjançant una anella amb dissenyada per desenvolupadors del gegant d’internet per obtenir diverses perspectives, de manera que s’obté un resultat molt similar al de la realitat virtual. El producte, anoemnat Immersive Light Field Video, va ser presentat al SIGGRAPH 2020.

La proposta de Google, a diferència de les càmeres que ja integren altres solucions disponibles al mercat, no captura la imatge en 360º, sinó un amb un angle de 180º. Mitjançant un algoritme de Deep View, la intel·ligència artificial agafa les imatges preses i les reconstrueix per obtenir una escena en 3D.

Més enllà de recrear aquests espais, el sistema és capaç de representar els reflexos en superfícies polides o a l’aigua; o recrear el moviment dels plecs de la roba d’una persona.

Google ha posat a l’abast dels usuaris diversos exemples perquè comprenguin el funcionament de la solució al seu lloc web.