Indiana Jones torna als videojocs

L’arqueòleg més famós del món tindrà una nova proposta per als ‘gamers’ després de més de 10 anys del darrer llançament

Categories:

Redacció

Bethesda publica un teaser per anunciar el nou videojoc d'Indiana Jones
Bethesda publica un teaser per anunciar el nou videojoc d'Indiana Jones | Activision

Bethesda ha publicat un teaser per anunciar la producció d'un nou videojoc d'Indiana Jones. Tot i que encara no han confirmat quina serà la trama, sí que sabem que l'estudi responsable de desenvolupar-lo serà MachineGames, empresa sueca responsable de la franquícia Wolfstein. El projecte el liderarà el productor executiu Todd Howards, conegut per sagues com Fallout. També comptaran amb la col·laboració de LucasFilm Games.

Fa més de 10 anys des del llançament dels últims videojocs sobre les aventures de l'arqueòleg: Lego Indiana Jones 2 i Indiana Jones i el Ceptre dels Reis, de PlayStation2 i Wii l'any 2009. A més, l'anunci del teaser coincideix amb l'espera de la nova pel·lícula sobre les aventures del professor, que després d'haver patit diversos contratemps es preveu que s'estreni el 2022.

Plataforma exclusiva?

L'adquisició per part de Microsoft de Bethesda Softworks ha generat el dubte entre els aficionats sobre si el nou videojoc serà exclusiu per a la Xbox.

El vicepresident executiu de gaming a Microsoft i CEO de Xbox, Phil Spencer,  ja va anunciar en el moment de la unió que la intenció era mantenir tots els plans i acords que tenia Bethesda anteriorment, com l'exclusiva temporal per PlayStation5 dels jocs Deathloop i Ghostwire: Tokyo. Tot i això, la companyia afirma que cada cas serà estudiat de forma individual. Per tant, caldrà esperar per descobrir a quines plataformes estaran disponibles les noves aventures d'Indiana Jones.

 

Etiquetes