Tesla ofereix conducció autònoma amb una subscripció mensual

El fabricant de vehicles elèctrics llançarà el servei el 2021

Categories:

Redacció

Tesla preveia llançar la subscripció mensual de conducció autònoma el 2020
Tesla preveia llançar la subscripció mensual de conducció autònoma el 2020 | Tesla

El creador de Tesla, Elon Musk, ha confirmat que els seus vehicles oferiran conducció autònoma a partir del 2021 amb una subscripció mensual. Tot i que l’empresa no ha donat informació sobre el possible preu del pla, el seu objectiu és incrementar el 27% de compradors que adquireixen aquest extra amb el seu vehicle.

La companyia preveia posar en marxa el servei a finals del 2020, i així ho va dir Musk preguntat a Twitter, però el context de pandèmia ha endarrerit la proposta.

Quan el passat de setembre es va anunciar el llançament del servei, les previsions apuntaven cap a un oferiment mitjançant l’actualització del software, però el mateix CEO va afirmar que el format de subscripció tenia “més sentit” i que seria “una inversió de futur” per al negoci i per als clients.

Adaptar el servei al client

Segons ha informat Electrek, el fabricant de cotxes elèctrics preveu implementar una funcionalitat a l’aplicacio mòbil perquè els propietaris puguin gestionar els seus serveis, entre ells, la conducció autònoma i la connectivitat prèmium.

L’empresa també ha rebut la petició de permetre traspassar el servei d’un vehicle a un altre, és a dir, que estigui vinculat a usuaris i no a matrícules. Una proposta que Tesla ha anunciat que estudiarà.