Zoom elimina el límit de 40 minuts en les videotrucades per Nadal

Els comptes gratuïts poden gaudir de conferències sense fi aquestes festes

Redacció

Zoom elimina la restricció de temps
Zoom elimina la restricció de temps | Zoom

Zoom ha decidit eliminar el límit de temps de 40 minuts en les videotrucades dels comptes gratuïts durant les festes de Nadal. Davant el context de crisi sanitària, i amb la previsió de celebrar moltes reunions de manera telemàtica per les limitacions d’aforament, la companyia oferirà durant els dies festius el seu servir sense un temps màxim per fer-ne ús.

La plataforma tindrà en compte els últims dies de Hannukkah, el dia 24 i el de Nadal, les celebracions de Cap d'any i Any nou, i els últims dies de Kwanzaa.

Les tres franges especials seran de les 10 del matí del dijous 17 de desembre a les 6 del matí del dissabte 19. De les 10 del matí del dia 23 fins a les 6 del matí del dia 26, i per últim, de les 10 del matí del dia 30 a les 6 del matí del dia 2 de gener de 2021.

Que s'ha de fer?

Els usuaris no han de fer res per poder gaudir d'aquesta oportunitat. La mateixa plataforma serà la que s'actualitzarà automàticament per eliminar el temps.

El que sí que recomana Zoom perquè les videotrucades transcorrin sense problemes és que es demani als convidats una contrasenya per poder entrar i que no la comparteixin enlloc, així s'eviten intrusos.