TikTok reforça les seves polítiques sobre reptes virals i assetjament

L’aplicació inclou una secció d’activitats perjudicials per acabar amb conductes perilloses

Redacció

TikTok actualitza les seves Normes de la Comunitat
TikTok actualitza les seves Normes de la Comunitat | Pixabay

TikTok ha actualitzat les Normes de la Comunitat. Això ha suposat un reforçament de les seves polítiques sobre assetjament i la inclusió d’una secció sobre activitats perjudicials que té com finalitat acabar amb les conductes perilloses que suposen alguns reptes virals.

Com ha declarat TikTok en un comunicat recent, les seves normes detallen el que està permès i el que no. Les modificacions vetllen per oferir una experiència d'usuari autèntica i divertida. Alhora defineixen un codi de conducta comú que ajuda a crear un espai segur per a poder compartir continguts.

Actualitzacions

Entre les actualitzacions més destacades està la política sobre individus i organitzacions perilloses, que s'ha reforçat per enfocar-se en el tema de l'extremisme violent. "Les nostres polítiques ara detallen el que es considera una amenaça o incitació a la violència i el contingut i comportament que prohibim", han declarat.

També han desenvolupat polítiques inclusives amb l'objectiu de convertir TikTok en una plataforma molt més accessible. Aquesta iniciativa se sustenta amb les noves eines de la xarxa social per a donar suport a persones amb epilèpsia fotosensible i una funció de text amb veu que permet convertit el text escrit en veu.

En relació amb els trastorns mentals també s'han pres mesures. Incorporen el feedback rebut per part dels usuaris amb el llenguatge que utilitzen els experts en salut mental. D'aquesta manera, busquen millorar les polítiques sobre autolesions i suïcidi. A més, també s'han inclòs prohibicions de normalitzar actituds que promoguin trastorns relacionats amb desordres alimentaris. La intenció és evitar la perpetuació de conductes nocives pel benestar de les persones en els continguts compartits.

Per últim, han centrat l'atenció en les víctimes d'abús, reforçant les polítiques d'assetjament i intimidació. Ara declaren de manera explícita que la publicació d'informacions privades i el ciberassetjament són conductes que no es toleren a la plataforma. També han fet més extensa la seva política sobre l'assetjament sexual.