El videojoc League of Legends estrena la seva versió mòbil

Wild Rift és l’adaptació reduïda de la història original per a la nova plataforma

Redacció

Arriba la versió mòbil del famós videojoc League of Legends
Arriba la versió mòbil del famós videojoc League of Legends | Riot Games

El reconegut videojoc per a ordinadors League of Legends (LoL) de Riot Games ha arribat als dispositius mòbils amb el nom de Wild Rift. És una versió reduïda perquè està desenvolupada amb l'objectiu d'adaptar-la a la nova plataforma. Les partides estan dissenyades per a durar menys de 20 minuts, a diferència de l'original, que poden arribar a durar una hora.

League of Legends: Wild Rift també adapta altres aspectes del joc original de manera que sigui més viable jugar-hi. Per tant, tot i que la mecànica és la mateixa, hi ha petites variacions a més de la durada. A diferència del joc per ordinador, Wild Rift té un mapa més petit sense torretes de nexe, ja que cada nexe té la seva pròpia torreta. A més, els campions ja no tenen 18 nivells, sinó 15, per fer més curtes les partides. També hi ha menys personatges, al voltant dels 40. El que més el diferencia del joc per a ordinadors és que la interfície i els controls s'han simplificat molt, ja que està pensat per pantalles tàctils. 

Tot i aquestes diferències en la forma de joc, existeixen diversos aspectes que es mantenen fidels a l'original. L'objectiu segueix sent destruir el nexe enemic mentre evitem que destrueixin el nostre. També es pot fer la clàssica partida multijugador de cinc contra cinc, o formar equips de dos o tres jugadors.

Aspectes tècnics

No es pot connectar a la versió de PC, per tant, no existeix la possibilitat de foc creuat ni de progrés compartit, de manera que l'usuari pot entrar amb el seu compte de Riot Games, però haurà de començar el joc des del principi i els resultats de les dues versions no seran compatibles.

Encara es troba en versió beta i pot presentar algun problema, però cada jugador pot configurar el joc segons les característiques del seu dispositiu, com els FPS o els gràfics. Es troba disponible per a dispositius d'Android i d'iOs gratuïtament, i es recomana tenir-los actualitzats a l'última versió.