TikTok estudia poder publicar vídeos de tres minuts

La xarxa social de vídeos breus comença la fase de prova per augmentar la durada dels continguts

Categories:

Redacció

La nova actualització de TikTok permet fer vídeos de tres minuts
La nova actualització de TikTok permet fer vídeos de tres minuts | CC0

TikTok està treballant l'opció que els usuaris puguin publicar vídeos de fins a tres minuts de durada. De moment aquesta funció està en fase de prova i només hi poden accedir un nombre de reduït d'usuaris. El consultor tecnològic d'aquesta xarxa social, Matt Navarra, ha compartit en el seu Twitter personal que la plataforma està treballant en noves actualitzacions, com l'augment de durada dels vídeos.

De moment, la fase de prova de TikTok només està disponible per a uns pocs usuaris que han de tenir l'aplicació actualitzada a l'última versió. Per provar la nova funció, TikTok recomana als usuaris que pengin un vídeo llarg directament des de la seva galeria.

Continguts variats

Fins ara, la xarxa social permetia als usuaris crear vídeos d'entre 15 segons i un minut, però amb la nova actualització es podran arribar als tres minuts. Es poden gravar i editar els continguts dins de la mateixa aplicació o bé pujar-los des de la galeria dels diferents dispositius mòbils.

La llibertat per crear en TikTok és molt gran, i per tant, l'usuari pot visualitzar contingut de tota mena: reptes virals, balls, informació, viatges, recreacions de pel·lícules i un llarg etcètera. El públic actiu de TikTok és principalment gent jove d'entre 13 i 18 anys, però també hi ha activitat entre els majors de 20 anys.

L'aplicació va ser creada per l'empresa xinesa ByteDance el 2016, i la van llançar a escala mundial el 2017. Des de llavors, la seva popularitat ha augmentat exponencialment. TikTok ha agafat el relleu d'aplicacions anteriors com Vine i Musica.ly. Amb aquesta última, que era de característics similars, es van fusionar l'any 2018 per aprofitar tota la seva base de dades i usuaris i així poder expandir-se de forma més eficaç.