El TIS premia la gestió sostenible de Turisme de Barcelona

La fira reconeix les millor iniciatives d’integració tecnològica i respecte al medi ambient

Categories:

Redacció

S'han atorgat cinc premis en reconeixement de la innovació tecnològica en benefici del turisme
S'han atorgat cinc premis en reconeixement de la innovació tecnològica en benefici del turisme | TIS 2020

El consorci de Turisme de Barcelona ha rebut el premi EY al millor projecte de turisme sostenible durant la celebració del Tourism Innovation Summit. La capital catalana, la primera ciutat del món amb la certificació Biosfera, ha estat reconeguda per la gestió respectuosa i responsable del medi ambient i la cultura, i la inclusió de l'equitat de gènere, les condicions laborals i els beneficis socials i econòmics en la seva estratègia.

En aquesta gala s'han atorgat quatre premis més enfocats a la integració de la innovació tecnològica en el turisme i a la reactivació del sector.

El grup Iberostar ha estat guardonat amb el premi Mastercard a la millor experiència d'usuari. El projecte consisteix a oferir una nova i immersiva experiència de reserva d'hotel: l'usuari pot hiperpersonalitzar l'habitació i fer la reserva des d'un mapa 3D de l'hotel.

El premi City Sightseeing a la millor campanya digital l'ha rebut Imagine Your Korea, per la creació d'un projecte audiovisual amb l'objectiu de minimitzar l'impacte psicològic que poden causar les restriccions de viatge en el context actual.

El guardó Telefònica a la millor innovació en intel·ligència artificial i anàlisis de dades, i amb l'objectiu de fomentar el turisme sostenible, l'ha guanyat Arctur per la creació del seu Model d'Impacte Turistic, que serveix per a la modelització i optimització de l'impacte del turisme en l'ecosistema.

En darrer lloc, el premi CaixaBank al millor nou model de negoci l'ha aconseguit l'aplicació Our Mapp, que mitjançant la tecnologia ofereix als allotjaments informació actualitzada d'una regió perquè pugui proporcionar una experiència turística més personalitzada als seus clients.