L’Smart City Live congrega prop de 20.500 persones

L’edició digital del congrés compta amb la participació d’usuaris d’arreu del món

Categories:

ACN

 L'Smart City Live ha tingut 20.489 usuaris, 242 ponents i sis eixos temàtics
L'Smart City Live ha tingut 20.489 usuaris, 242 ponents i sis eixos temàtics | Smart City Expo

L'Smart City Live, l’edició d’enguany de l’Smart City Expo World Congress, ha congregat durant dos dies 20.489 usuaris únics de 144 països, el 76% dels assistents eren estrangers i en total s’han produït 114.215 visualitzacions, segons ha informat Fira de Barcelona.

En el congrés han participat 242 ponents i s'ha estructurat en sis eixos temàtics: mobilitat urbana sostenible, tecnologies per afrontar els grans reptes urbans, redisseny de les ciutats perquè siguin més habitables, polítiques per aconseguir una recuperació econòmica inclusiva, infraestructures resilients i el futur del retail en l'era digital.

El director de l'Smart City Live, Ugo Valenti, ha assegurat que les ponències d'aquesta edició "han delimitat el panorama i els principals reptes que les ciutats han d'afrontar en el context de la pandèmia però també en el futur". Per la seva banda el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha declarat que els resultats obtinguts apunten a "establir un nou referent en la celebració dels esdeveniments digitals que seran un molt bon complement dels esdeveniments presencials".

Aquest any, Shanghai ha estat reconeguda amb el guardó Smart City 2020 per la seva iniciativa Smart Shangai – People Oriented Smart City. El jurat ha destacat, entre d'altres, la seva estratègia per desenvolupar una àmplia gamma de serveis i recursos, el desplegament d'una infraestructura digital universal i un programa d'integració de tecnologies de la informació en la indústria.