Psious, premiada com la millor ‘start-up’ de l’any

L’evolució positiva i el servei que ofereix l’empresa han estat claus per rebre el guardó

Redacció

Psious utilitza la realitat virtual per a tractar trastorns mentals com l'ansietat, l'estrès posttraumàtic o la depressió
Psious utilitza la realitat virtual per a tractar trastorns mentals com l'ansietat, l'estrès posttraumàtic o la depressió | Pixabay

Psious ha rebut el premi a la millor start-up de l'any, atorgat per Esade Alumni i BStartup del Banc Sabadell, en el marc de l’Esade Alumni Start-up Day. Aquesta start-up utilitza la realitat virtual per tractar trastorns mentals com la depressió, l'ansietat, el TDH o l'estrès. Entre els motius que l'han fet guanyar el premi es destaca l’evolució tan positiva dels últims anys, ja que han arribat a oferir els seus serveis i tractaments a més de 20.000 pacients arreu del món. 

L'empresa, participada per Banc Sabadell, tant des de BStartup com des de Sabadell Venture Capital, compta amb 2.000 usuaris en 60 països i té 50 empleats.

A més, adaptant-se al context actual de la covid-19, des de març han llençat una plataforma de telemedicina que permet sessions remotes amb pacients, facilitant recursos en l'expansió internacional i ha oferit sessions gratuïtes a les professions sanitàries.

El CEO de Psious, Xavier Palomer, ha afirmat que la pandèmia "ha incrementat significativament la demanda de solucions per a problemes com l'estrès posttraumàtic, el trastorn obsessiu compulsiu, etcètera. La societat demana solucions i nosaltres hem de poder ajudar".