Amazon obre la seva farmàcia en línia

El gegant del comerç electrònic llança la nova plataforma amb descomptes d’entre el 80% i el 40%

Categories:

Redacció

Amazon crea la seva farmàcia dos anys després de la compra de PillPack
Amazon crea la seva farmàcia dos anys després de la compra de PillPack

El gegant del comerç electrònic ha llançat Amazon Pharmacy, la botiga en línia des d’on vendre medicaments amb recepta i fer l’enviament a domicili. La companyia, que fins al moment només ofereix el servei als Estats Units, promet un estalvi del 80% en els productes de farmàcia genèrics i un 40% en les marques comercials, així com assegurar un màxim de dos dies d’enviament de la compra per als usuaris Prime.

L’empresa nord-americana ha arribat a acords amb més de 50.000 farmàcies del país per garantir l’estoc de productes, oferir descomptes i ajudar-les a promocionar-les a través de la nova plataforma. A l’Estat espanyol la venda de medicaments està prohibida.

Els productes tindran descomptes d’entre el 40% i el 80%, i s’enviaran en dos dies per als usuaris Prime

Amazon ha assegurat en un comunicat que la informació relacionada amb la salut del comprador no s’utilitzarà amb fins publicitaris ni de màrqueting sense el consentiment del client. Tote les dades es podran gestionar a través del perfil d’usuari, on s’inclouran dades sobre les receptes, els mètodes de pagament i l’assegurança, si se’n té.

El llançament d'aquest nou servei arriba dos anys després que la multinacional de Jeff Bezos comprés PillPack, una de les farmàcies en línia més gran dels EUA. A la seva pàgina web, Amazon promet que la informació mèdica que rebi no serà compartida "fora de la seva farmàcia per fer publicitat o màrqueting" sense el consentiment exprés del client.

Etiquetes