La Mobile Week 2021 amplia les activitats al territori

La pròxima edició compta amb un programa de sessions virtuals i presencials que s’estén a 18 ciutats

Redacció

Representants de la Mobile Week de la Generalitat i els municipis participants (arxiu)
Representants de la Mobile Week de la Generalitat i els municipis participants (arxiu) | Cedida

La pròxima edició de la Mobile Week sumarà un total de 18 ciutats, ampliant així el seu radi d’actuació a 15 municipis en la celebració del 2020. L’objectiu de la trobada, que se celebrarà entre els mesos de maig i juny, és apropar la tecnologia a la ciutadania amb un programa híbrid entre sessions virtuals i presencials.

Amb aquesta previsió, es faran activitats a Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú per part de Barcelona, mentre que a la demarcació de Girona es contempla la seva capital, Figueres, Llagostera i Riudellots de la Selva. També arribarà a Lleida i Mollerussa, a la Seu d’Urgell i a la Ribera d’Ebre.

Aquesta edició girarà al voltant de tres temàtiques: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

L’any passat, la Mobile Week Catalunya va sumar un total de 164 activitats i més de 5.300 inscrits. A Barcelona, va comptar amb 150 activitats pròpies repartides entre els 10 districtes de la ciutat. Hi van participar l’Ajuntament de Barcelona i més de 200 col·laboradors, entitats locals, espais d’innovació i centres de recerca, entre altres, consolidant-se com un projecte transversal a la ciutat.

Etiquetes