Indra rep el Premi Nacional d’Innovació

El Ministeri de Ciència reconeix la tasca de la companyia líder en solucions i consultoria tecnològica per la seva tasca de digitalització

Categories:

Redacció

Indra és una de les principals organitzacions globals de tecnologia i consultoria del sector tecnològic
Indra és una de les principals organitzacions globals de tecnologia i consultoria del sector tecnològic | Indra

El Ministeri de Ciència i Innovació ha atorgat a Indra el Premi Nacional d’Innovació en la categoria de Gran Empresa. El govern espanyol ha reconegut la companyia per la seva tasca de digitalització i de desenvolupament de l’R+D+I en l’economia i en les pimes. La multinacional és una de les principals organitzacions globals de tecnologia i consultoria del sector tecnològic i és líder mundial de solucions pròpies en segments específics dels mercats de transport i defensa.

En l’últim any, la companyia ha invertit en innovació un total de 225 milions d’euros, una xifra que se suma als més de 1,7 milions d’euros destinats a aquesta àrea en els darrers 10 anys. Des del 2000, hi ha dedicat 2,9 milions d’euros i s’ha situat com l’organització del seu sector que més aposta per la innovació europea, segons l’índex EU Industrial R&D Investment.

Al tancament de l'exercici 2019, Indra va tenir uns ingressos de 3.204 milions d'euros, més de 49.000 empleats, presència local en 46 països i operacions comercials en més de 140 països.

Líder en digitalització

A través de Minsait, la companyia d’Indra líder en consultoria de transformació digital i Tecnologies de la Informació a Espanya i Llatinoamèrica, més de 100.000 empreses de tot el món estan connectades en ecosistema amb les seves solucions, més de 500 milions de persones i més de 45 països han rebut o operen serveis mitjançant la seva tecnologia.

La divisió del negoci se situa al capdavant de la innovació en àmbits com big data, analytics, internet de les coses o ciberseguretat, i desenvolupa solucions digitals per a àmbits com smart cities, energia i smart grids, e-Health, serveis financers, indústria o turisme, entre altres.

Etiquetes