Seat llança un ‘software’ de vehicles compartits

El programari està dissenyat a Barcelona i permetrà a altres empreses utilitzar la plataforma del Seat Mó

Categories:

ACN

Seat entra al segment de la gestió de vehicles compartits
Seat entra al segment de la gestió de vehicles compartits | Seat

Seat ja no només fabrica vehicles, sinó que per primera vegada es convertirà en proveïdor de serveis de mobilitat. L'empresa ha anunciat que comercialitzarà la seva primera plataforma multimodal per operar i gestionar flotes de vehicles compartits. Aquest software és el mateix que permet el servei de motos compartides Seat Mó i que gestiona més de 600 eScooters a Barcelona.

La solució, disponible per a iOS i Android, ofereix "un avançat sistema de geolocalització que permet monitoritzar tots els vehicles connectats a temps real, editar les zones d'aparcament dels vehicles o gestionar pagaments dels usuaris, entre d'altres", ha explicat la corporació en un comunicat.

El programari s'ha desenvolupat des de SEAT:CODE, el departament que la companyia va instal·lar fa poc més d'un any al centre de Barcelona, a la Rambla. En concret, s'ha fet en un "temps rècord" de vuit mesos, ha explicat el grup.

SEAT:CODE compta amb un equip de professionals de desenvolupament de software que està creixent i que la companyia aspira que arribi a les 150 persones. L'objectiu és que dissenyin aplicacions i solucions digital per Seat i Cupra, pel grup Volkswagen i, a partir d'ara, també per a altres empreses.

Etiquetes