Bars i restaurants poden vendre per emportar-se a través d’una web gratuïta

Creativa Online crea una plataforma perquè els negocis de l’hostaleria sense botiga en línia puguin comercialitzar el seu servei

Categories:

RedaccióACN

La web permert als bars i restaurants promocionar el seu servei per reduir l'impacte de les restriccions per covid-19
La web permert als bars i restaurants promocionar el seu servei per reduir l'impacte de les restriccions per covid-19 | Pexels / Pixabay

L’empresa Creativa Online ha creat una pàgina web gratuïta per ajudar bars i restaurants a promocionar els seus productes per emportar. Des d’aquest dissabte, els negocis de l’hostaleria afectats per les restriccions per la covid-19 poden informar dels seus plats i begudes amb un sistema “autogestionable” que inclou també elements com l’hora prevista d’anar a recollir la comanda per evitar les aglomeracions.

El portal ja aglutina una vintena de negocis. Per formar-hi part, només cal posar-se en contacte amb la companyia perquè li facilitin un espai i rebre les indicacions per incloure la seva oferta gastronòmica. El propietari del bar o restaurant rebrà una clau d’accés per a la pàgina web, des d’on actualitzarà tota la informació. Les comandes arriben per correu electrònic o per WhatsApp, i el pagament s’efectua físicament al local un cop es recull la compra.

"Hem d'ajudar-nos entre nosaltres"

El gerent de Creativa Online, Jordi Torres, explica que el motiu de tirar endavant la iniciativa és la voluntat de poder ajudar un sector "molt castigat". "Si no ens donem un cop de mà entre nosaltres serà molt complicat", assenyala.

Aquesta no ha estat la primera vegada que Creativa Online dona suport de forma desinteressada a empreses afectades per la pandèmia. Durant la primera onada de la crisi va posar en marxa un sistema similar per ajudar a comerços per tal que poguessin vendre a través d'internet. "Nosaltres som tots autònoms i sabem que tota ajuda és bona", conclou Torres.