La digitalització turística també té premi

Els Tourism Innovation Awards 2020 reconeixeran les iniciatives més innovadores en el sector

Categories:

Redacció

La digitalització turística també té premi
La digitalització turística també té premi | Tourism Innovation Summit

Les iniciatives és innovadores en la digitalització del turisme tindran el seu reconeixement als Tourism Innovation Awards 2020. Els premis, que s’atorgaran el 26 de novembre en el marc de la la celebració del Tourism Innovation Summit a Sevilla, busquen les millors propostes en l’experiència d’usuari, l’ús de la intel·ligència artificial i l’anàlisi de dades, la campanya digital més òptima, la cura per sostenibilitat i el model de negoci.

El període per inscriure's al certamen estarà obert fins al 23 d'octubre per a empreses com universitats, centres de recerca, acceleradores, analistes, i parcs científics i tecnològics. Un comitè internacional valorarà cada proposta d’acord a paràmetres com la innovació, però també el lideratge, la disrupció, l'estratègia i l'execució. 

El director del Tourism Innovation Summit, Edgar Waggelaar, assegura que els premis “reconeixeran la implementació de models o tecnologies innovadores en la indústria del turisme que ajudin de forma tangible a la seva transformació i adaptació al nou context internacional". En ple context de crisi sanitària i amb una economia greument afectada, el congrés centrarà bona part de les seves sessions en la reactivació del turisme i en la seva contribució al PIB i a la creació de llocs de feina.

Els guardons tindran en compte la inclusió de les noves tecnologies per aportar valor afegit al sector, optimitzar l’activitat dels negocis i aportar un benefici social seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.