Tourism Innovation Summit 2020 acosta la tecnologia al sector turístic

Categories:

Redacció

La fira acostarà les últimes innovacions del sector turístic al seu públic
La fira acostarà les últimes innovacions del sector turístic al seu públic | Tourism Innovation Summit

TIS – Tourism Innovation Summit (25 – 27 novembre | FIBES – Sevilla) és l'esdeveniment líder per transformar el sector turístic a través de la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat. TIS2020 reunirà els decisors de la indústria turística per a debatre i dibuixar les línies mestres de la recuperació del sector i de l'economia.

Durant tres dies es donaran a conèixer les últimes tecnologies i innovacions davant 5.000 directius que acudeixen a Sevilla a la recerca de soci tecnològic i d'oportunitats empresarials. Intel·ligència artificial, ciberseguretat, analítica predictiva, cloud, robòtica, o màrqueting automation són algunes de les tecnologies protagonistes de Tourism Innovation Summit.

Juntament amb el Tourism Innovation Global Summit, el major congrés per impulsar la transformació del sector turístic en el qual es compartiran idees, tendències, estratègies i experiències d'èxit a través de sis fòrums verticals (Destinations of the Future; Hospitality Tech Fòrum; Travel Fòrum; Distribution Channels Fòrum; Leisure Fòrum; i Business Travel & MICE Fòrum), i d'agendes específiques per a cada perfil professional (CEOs, CIOs, CMOs, DMCs o Revenue Managers, entre altres). Un congrés que neix amb la vocació de convertir-se en un gran fòrum de coneixement i idees per a la indústria turística amb vista al futur.

A més, Sevilla acollirà una infinitat d'activitats de networking al més alt nivell en els quals trobar socis o inversors o establir aliances, com el Leadership Summit, un esmorzar amb els principals directius i institucions del sector; els Tourism Innovation Awards 2020, que reconeixen la implementació de tecnologies o models innovadors en el turístic; o el Touristech Startup Fest, la iniciativa que reuneix les 400 startups més disruptivas per a presentar el seu projecte per a transformar la indústria turística a través de la tecnologia i la sostenibilitat.

Tourism Innovation Summit es converteix en una cita única en la qual marcar el full de ruta del futur i redefinir el turisme dels pròxims anys de la mà dels líders del sector.

Com a media partner de TIS2020 ens complau oferir-te una invitació gold pass gratuïta perquè no et perdis la gran cita de 2020 per al sector turístic. Per a això, introdueix el codi de descompte U7L48 aquí, selecciona el nombre d’entrades i fes clic a continuar.

 

Etiquetes