La Cambra de Barcelona i Fibracat s’alien per promoure el talent femení a les STEM

Categories:

Redacció

Joan Canadell i Meritxell Bautista en la signatura del conveni
Joan Canadell i Meritxell Bautista en la signatura del conveni | Cedida

La Cambra de Barcelona, a través de l’Observatori Dona Empresa i Economia, i Fibracat TV han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de realitzar activitats orientades a la promoció i l’apoderament de la dona emprenedora, directiva i empresària en la societat actual, el foment de polítiques d’igualtat, així com també l’impuls de la presència de la femenina en el sector STEM.

Per una banda, Fibracat TV promourà a través del seu canal de televisió la visibilitat de dones empresàries i professionals, i difondrà contingut que reflecteixi els valors de la paritat i igualtat de la dona en el món empresarial, la filosofia ODEE i la importància de la presència de les dones en llocs de decisió.

Per altra banda, l’ODEE s’encarregarà de fomentar la presència i visibilitat de les dones empresàries dins l’entorn econòmic, realitzant jornades i trobades empresarials, estudis, infografies i articles sobre la situació de la dona en el món comercial i empresarial. Així mateixa, també donarà impuls a la Plataforma de la Base de Dades de Conselleres i Directives, amb l’objectiu de posar en valor les capacitats de les dones i incrementar les seves oportunitats en posicions de decisió.

Etiquetes