Microsoft i LinkedIn formen més de 193.000 persones en habilitats digitals

Les dues companyies preveuen ajudar 25 milions de persones fins a finals del 2020 amb una plataforma de continguts gratuïts

Categories:

Redacció

Microsoft i LinkedIn volen formar els professionals digitals del futur
Microsoft i LinkedIn volen formar els professionals digitals del futur | StockSnap / Pixabay

Microsoft i LinkedIn ha format més de 193.000 persones en habilitats digitals a Espanya des del mes de juliol amb una plataforma de continguts gratuïts llançada en col·laboració amb GitHub. La proposta ha arribat ja a 10 milions de persones de 231 països diferents, però l’objectiu és dotar de coneixements sobre l’entorn tecnològic a un total de 20 milions de ciutadans de tot el món durant el 2020.

Les formacions amb més demanda a l’Estat espanyol, el vuitè amb més usuaris en el programa, han estat les relacionades amb la programació i l’anàlisi de dades.

A més de l'accés gratuït a itineraris d'aprenentatge en línia específics, Microsoft ha posat a la disposició de totes aquelles persones desocupades o afectades per un ERTO a causa de la covid-19 els seus exàmens oficials de certificació a un preu especial de 15 dòlars, amb un preu habitual que oscil·la entre els 100 i els 165 dòlars.