PortAventura i Wayra s’alien per buscar ‘start-ups’ innovadores d’entreteniment

Les empreses que participin en la iniciativa han de treballar amb tecnologies punteres com la realitat virtual, la intel·ligència artificial o la robòtica

Redacció

Les candidatures finalistes podran desenvolupar els seus productes i serveis en el parc temàtic i participar en els diferents esdeveniments de la companyia
Les candidatures finalistes podran desenvolupar els seus productes i serveis en el parc temàtic i participar en els diferents esdeveniments de la companyia | Mar Rovira i Ariadna Escoda (ACN)

PortAventura World, especialitzada en el lleure vacacional, i Wayra, un programa d’innovació obert de telefònica, s’han unit per buscar start-ups que redefineixin el futur de l’entreteniment i formin part del seu hub d’innovació, Adventure Labs. Les empreses emergents que vulguin participar en la iniciativa tenen de temps fins al 13 de desembre per poder presentar la candidatura.

Hi ha fins a cinc categories anunciades com són la satisfacció del client, experiències digitals, visites inoblidables, manteniment i eficiència i sostenibilitat. Les empreses candidates no tenen per què ubicar-se a Catalunya, poden estar a qualsevol lloc del món i han de treballar amb tecnologies com la realitat virtual, la intel·ligència artificial, la internet de les coses, la robòtica o el metavers; entre d’altres.

Les candidatures finalistes tindran la possibilitat de desenvolupar els seus productes i serveis en el parc temàtic ubicat a Tarragona i participar en els esdeveniments de la companyia arreu del món. A més, entre els beneficis que destaca el programa, hi ha el fet de guanyar en visibilitat internacional per atraure inversors i augmentar la capacitat d’ampliar la seva cartera de productes o serveis. També tindran accés a un màxim de 10.000 euros de finançament per desenvolupar el seu projecte.