La Generalitat destina 500.000 euros a impulsar el lideratge de les dones TIC

La subvenció dotarà amb més de 15.000 euros els projectes que visibilitzin la presència femenina en l’emprenedoria i la direcció de noves empreses tecnològiques

Categories:

Redacció

El pla DonaTIC ofereix una ajuda de més 15.000 euros per impulsar la dona en l'entorn TIC
El pla DonaTIC ofereix una ajuda de més 15.000 euros per impulsar la dona en l'entorn TIC | Free-Photos/Pixabay

La Generalitat ha aprovat les bases reguladores d'una línia de subvencions del pla DonaTIC amb un pressupost de 500.000 d'euros per impulsar el lideratge de les dones en l'emprenedoria i la consolidació d’empreses emergents del sector TIC. Es destinaran entre 15.000 i 35.000 euros pels projectes.

L'objectiu de la subvenció és ajudar en la validació de la tecnologia de l'empresa i el seu model de negoci, en el llançament de nou productes al mercat o e la posada en marxa de projectes per accedir a finançament. En la valoració dels projectes, el Govern tindrà en compte la posició de lideratge de les dones en l'equip. El departament de Polítiques Digitals explica en un comunicat que també es valoraran el pla d'empresa, que els òrgans de decisió i direcció de la companyia siguin paritaris i els plans de promoció del talent femení. Així mateix, es tindran en compte la innovació i l'impacte del projecte a subvencionar.

Segons les bases dels ajuts, són subvencionables plans d'empresa per crear prototips, el disseny, la verificació del rendiment, les proves de producte, el desenvolupament de línies pilot i altres activitats destinades a la innovació per rebre finançament i accedir al mercat.

Etiquetes