L’Apple Watch Series 6 protagonitza una ‘keynote’ sense l’iPhone 12

La companyia presenta la nova generació de rellotges i tauletes, disponibles el tercer trimestre del 2020

Categories:

Redacció

Apple presenta el seu Watch Series 6 com a gran novetat de la tardor 2020
Apple presenta el seu Watch Series 6 com a gran novetat de la tardor 2020 | Apple

La tan esperada presentació de l’iPhone 12 es fa esperar. La Keynote 2020 d’Apple celebrada aquest dimarts, i on tothom esperava veure la posada en escena del seu nou terminal, ha situat com a buc insígnia del moment l’Apple Watch Series 6 i una nova funcionalitat pensada per monitorar amb més precisió l’estat de salut dels usuaris. La principal novetat és una app pensada per oferir detalls com l’oxigen en sang i un hardware que incorpora un processador i un xip S6 System in Package més ràpids, que donen més autonomia a la bateria i que amplien les possibilitats de connectar-se a nous serveis com el cotxe.

El gadget estarà disponible al mercat des del 18 de setembre amb un preu de sortida de 429 euros. Tot i això, els usuaris que busquin opcions més econòmiques, des de 299 euros, podran adquirir un Apple Watch SE amb més prestacions que la seva versió anterior. Una pantalla Retina que amplifica la seva visibilitat en entorns lluminosos, l’aceleròmetre, el giroscopi i l’altímetre són funcionalitats que ara incorposen els rellotges de la marca -també l’Apple Watchs Series 6-.

La nova generació d’iPads

Els iPads també han tingut el seu moment de glòria en la presentació. La vuitena generació d’aqueste tauletes incorpora el xip A12 Bionic que integra per primer cop el Neural Engine i una pantalla Retina de 10,2 polzades, càmeres amb millor resolució i definició, i autonomia per a més de 24 hores. També hi ha una clara millora en el rendiment amb una PCU un 40% més ràpida i el doble de capacitat gràfica. Com a novetat, el dispositiu s’ha dissenyat amb elements fabricants amb materials reciclats. El seu preu es trobarà sobre els 379 euros.

En el cas de l’iPad Air, que estarà disponible a l’octubre, arriba amb una pantalla Liquid Retina de 10,9 polzades, un nou sensor Touch ID, un xip A14 Bionic -que permet editar vídeos en 4K- i millores en la càmera i el so. Sortirà al mercat a l’octubre a partir de 649 euros.

Etiquetes