Telavox obre un ‘hub’ d’innovació a Barcelona

L’empresa de telecomunicacions sueca inverteix 2,7 MEUR en un centre que arribarà als 40 treballadors durant el 2024

Categories:

RedaccióACN

Telavox opera a Catalunya des que el 2021 va adquirir l'empresa catalana Numintec
Telavox opera a Catalunya des que el 2021 va adquirir l'empresa catalana Numintec | Telavox

El grup de telecomunicacions suec Telavox ha obert aquest dijous a Barcelona el seu hub global d’innovació i suport als mercats on opera la companyia. Les instal·lacions ja es troben en marxa amb una plantilla de 10 treballadors, segons informa La Vanguardia, amb la perspectiva d’ampliar-la fins als 40 professionals durant el 2024.

El nou hub d'R+D+I de Telavox té unes dimensions de 400 metres quadrats, s’ubica al centre de la ciutat i ha suposat una inversió de 2,7 milions d’euros. El centre tindrà dues tasques principals: per una banda, desenvoluparà nous productes informàtics amb el suport de treballadors de la seu sueca, i per l’altra, oferirà suport global als mercats on opera el grup. Segons s’explica en un comunicat de l’empresa, l’arribada a Barcelona reforça la posició de Numintec, empresa catalana adquirida per Telavox el 2021 que en l’actualitat té una plantilla de 64 persones.

Telavox es va fundar el 2002 a Suècia i en l’actualitat opera en un total de nou països, entre els quals es troba l’Estat espanyol des de la compra de Numintec. A escala global, l’empresa compta amb 360 treballadors, dels quals més de 90 són desenvolupadors i més de 50, consultors. El grup té més de 60.000 clients arreu d’Europa, als quals serveis de telefonia, PBX, missatgeria i reunions virtuals.