T-Systems reforça la presència a Barcelona amb una nova seu al 22@

La filial de serveis digitals de Deutsche Telekom inaugura unes oficines que destaquen pel seu rendiment mediambiental

Categories:

Redacció

L'empresa té presència a Barcelona des de fa gairebé 20 anys
L'empresa té presència a Barcelona des de fa gairebé 20 anys | Cedida

T-Systems, la filial de serveis de digitalització de Deutsche Telekom, ha inaugurat unes noves oficines al 22@ de Barcelona, districte on té presència des de fa gairebé 20 anys. L’edifici on s’ubicarà la companyia s’ha construït seguint els criteris del disseny sostenible, a través de materials de baix impacte mediambiental. Això provoca que es redueixin en més d’un 10% les emissions de CO₂ de les instal·lacions i en un 32% el seu consum energètic.

Les noves instal·lacions oferiran espais de treball que potenciïn la salut i el benestar dels treballadors, tal com acredita el certificat WELL Gold atorgat per l’International WELL Building Institute. El nou centre també integra 574,4 m² de zones verdes i 65 places d’aparcament per a vehicles elèctrics. “Aquestes oficines són un reflex del que T-Systems ha arribat a ser i del camí que volem construir, on la digitalització, la sostenibilitat i la innovació són els pilars del nostre treball diari”, ha declarat el managing director de T-Systems Iberia, Osmar Polo.

En l’actualitat, T-Systems Iberia ocupa més de 7.500 i dona feina a més de 1.000 professionals tecnològics en àmbits com la intel·ligència artificial, el big data, la ciberseguretat o els serveis cloud. “Que empreses líders a escala mundial, com T-Systems, apostin per Barcelona i Catalunya ens omple d’orgull i reforça la confiança en el nostre potencial”, ha declarat el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, durant la presentació de les noves instal·lacions. L’any passat, l’empresa va crear 900 llocs de treball a tot l’Estat espanyol. “T-Systems Iberia és un motor per al creixement i la innovació del grup a escala internacional. Fa anys que impulsem la creació i desenvolupament dels novestres Centres de Valor a Espanya per donar cobertura als nostres clients de tot el món”, ha declarat el CEO de T-Systems, Adel Al-Saleh.

Etiquetes