Bayer contractarà 100 professionals TIC pel ‘hub’ de Sant Joan Despí

La companyia també busca empleats en àmbits com les finances i la logística

Categories:

Redacció

L'empresa dona feina a 735 treballadors al 'hub' de Sant Joan Despí
L'empresa dona feina a 735 treballadors al 'hub' de Sant Joan Despí | Bayer

La multinacional farmacèutica Bayer ha anunciat aquest dilluns una ampliació de la plantilla del seu hub de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) amb la contractació de 100 nous professionals, la majoria d’ells especialitzats en el sector TIC. Segons ha detallat el conseller delegat de Bayer Iberia, Bernardo Kanahuat, l’empresa també està cercant treballadors que duguin a terme tasques relacionades amb la logística i les finances del grup.

Els nous perfils que Bayer contractarà treballaran al Global Business Services, la secció de la companyia ubicada a Sant Joan Despí que s’encarrega del 40% de les tasques de transformació tecnològica i digitalització de l’empresa escala mundial, amb serveis com l’aplicació d’anàlisis de dades per millorar la sostenibilitat del procés de producció o l’ús d’intel·ligència artificial per predir la demanda de productes. Es tracta d’unes instal·lacions importants per a la multinacional, que en els darrers quatre anys han augmentat un 56% la seva plantilla, passant dels 471 als 735 treballadors. En l’actualitat, a la pàgina de carreres de Bayer hi ha llistades una vintena de vacants a Catalunya, la majoria d’elles en posicions tecnològiques, com analistes de dades o enginyers de machine learning.

Bayer és una de les empreses més veteranes del sector, amb 150 anys d’història i 120 anys de presència a l’Estat espanyol. Amb seu a Leverkusen (Alemanya), la companyia va facturar l’any passat 44.100 milions d’euros, dels quals en va invertir 5.300 milions a la recerca i la innovació. El passat mes de juny, la multinacional va obrir un centre d’innovació col·laborativa al hub de Sant Joan Despí denominat LifeHub, les primeres instal·lacions d’aquestes característiques a Espanya, per les quals va invertir 700.000 euros.

Etiquetes