La consultoria TIC Extia reforça la seva aposta per Barcelona

L’empresa francesa amplia les seves oficines al 22@ i preveu ambpliar la plantilla amb 40 nous professionals

Categories:

Redacció

L'empresa busca perfils tecnològics per les seves noves oficines al 22@, com desenvolupadors DevOps o analistes de dades
L'empresa busca perfils tecnològics per les seves noves oficines al 22@, com desenvolupadors DevOps o analistes de dades | @Extia_Worldwide (Twitter)

L’empresa francesa Extia, especialitzada en la consultoria TIC, d’enginyeria i de tecnologies digitals, ha traslladat la seva seu a Barcelona a unes noves oficines del districte tecnològic 22@, en les quals preveu ampliar la seva plantilla de 60 professionals fins a les 100 persones durant el 2023. El director d’Extia Iberia, Jérémie Benhamou, ha assegurat que l’ambició de l’empresa passa per “continuar creixent a Barcelona, on hi ha un entorn internacional i dinàmic, amb un gran atractiu a l’hora de captar talent, que ens permet una integració molt senzilla”.

Les noves oficines d’Extia tenen unes dimensions de 1.600 metres quadrats i s’han dissenyat “com un lloc de vida, que transmeti els valors que han situat l’empresa a les primeres posicions del rànquing Great Place to Work”, ha explicat Benhamou. A la pàgina web de l’empresa hi ha publicades ofertes laborals per desenvolupadors FullStack JS, JAVA i DevOps, així com analistes de dades, dissenyadors d’UX/UI, QA testers i mànagers de projectes TI.

Nascuda a París (França) el 2007, la companyia ha facturat 200 milions d’euros en el darrer any i disposa actualment de 3.000 treballadors repartits entre diverses oficines a Europa. La majoria d’elles es concentren a França, però Extia també té presència a Portugal, Bèlgica, Suïssa i Romania, així com al Canadà. L’empresa va arribar a Barcelona l’any 2019 amb un equip de nou persones, i ha anat creixent fins a assolir les 60 que conformen la plantilla en l’actualitat, amb la qual ha treballat amb clients com AXA, Decathlon o Lyra.

Etiquetes