La francesa Papernest obre una nova seu tecnològica a Barcelona

Les instal·lacions s’ubicaran al 22@ i crearan entre 200 i 300 nous llocs de treball fins al 2023

Categories:

Redacció

Papernest ha desenvolupat una plataforma per gestionar contractes i subscripcions de manera centralitzada
Papernest ha desenvolupat una plataforma per gestionar contractes i subscripcions de manera centralitzada | ACCIÓ

L’empresa francesa Papernest, especialitzada en la gestió digital de contractes i subministraments, ha obert unes noves oficines al 22@ de Barcelona, en les quals contractarà entre 200 i 300 nous treballadors d’aquí al 2023. La companyia va establir-se a la capital catalana el 2018 i amb les noves incorporacions arribarà als 900 empleats a la ciutat, convertint-la així en la seva seu principal, per davant de les instal·lacions de París i Reims.

Papernest, fundada el 2015 a França, ha desenvolupat una plataforma digital que permet als seus usuaris centralitzar totes les subscripcions i contractes que gestiona de manera centralitzada, com l’electricitat, el telèfon mòbil, l’aigua o les assegurances. L’ús d’aquest software facilita els canvis de domicili o de comptes bancaris, així com la modificació de qualsevol dada d’interès. La companyia opera a l’Estat espanyol, Itàlia, França, Regne Unit i Alemanya, i acumula ja més d’1,3 milions de clients.

“Barcelona és la millor opció per continuar desenvolupant el nostre negoci a Europa per la qualitat del seu ecosistema de start-ups i per l’entorn que ofereix a tots els nostres treballadors”, ha assegurat el CEO de Papernest, Philippe de la Chevasnerie, que disposarà de més de 6.000 metres quadrats en la nova seu. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha celebrat l’expansió de l’empresa a Barcelona, assegurant que “és una gran notícia des d'un punt de vista quantitatiu, pel miler de llocs de treball; però també qualitatiu, perquè parlem de perfils tecnològics d’alta qualificació que contribueixen posicionar-nos com a hub d'atracció de talent internacional i a fer aflorar talent local”.