Huawei entra en el mon ‘gaming’ amb el seu GameCenter

La plataforma està disponible en 33 països d’arreu del món amb llançaments exclusius

Redacció

El Huawei GameCenter ofereix jocs exclusius i suport per a desenvolupadors
El Huawei GameCenter ofereix jocs exclusius i suport per a desenvolupadors | Huawei

Huawei se suma al sector dels videojocs amb la creació del seu centre oficial: Huawei GameCenter. La plataforma de gaming ja esta disponible a l’AppGallery de 33 països d’Europa, Àsia, Amèrica Llatina, l’Orient Mitjà i Àfrica.

La marca de mòbils ha tancat una col·laboració amb les principals companye de videojocs com Lilith, IGG, Gamelof o Forshow per oferir l’adquisició de material exclusiu. Entre els productes més nous hi ha Starship Legion-AMG, Born as Epic, Farm Legend, Survival Road i Ellr Land. A més a més, dona accés a títols ja coneguts com Idle Heroes, The Origin of Chaos, Brain Out o Lords Mobile, entre un ampli catàleg.

La plataforma també compta amb contingut propi, precompra de jocs, i descomptes i ofertes exclusives a través de “monedes d’or i accessoris”, segons informa la companyia.

Per a desenvolupadors

GameCenter està pensada perquè l’1,6 milions de desenvolupadors de la plataforma ofereixin una actualització contant. Actualment estan treballant la inclusió de noves experiències a través del Chipset-Device-Cloud de Huawei.

Per fomentar la feina de desenvolupament, la multinacional xinesa facilitarà suport als professionals que vulguin contribuir al creixement de l’eina. Entre elles, l’accés al programa Shining-Star amb 1.000 milions de dòlars, així com suport en la creació dels jocs i orientació a l’hora de posicionar les aplicacions en els diferents mercats.

Etiquetes