Twitter cau a escala mundial

La xarxa social ha presentat errors en el seu funcionament durant una hora

Categories:

Redacció

La plataforma ha tingut problemes per carregar tuits i fer cerques
La plataforma ha tingut problemes per carregar tuits i fer cerques | Marten Bjork / Unsplash

La xarxa social Twitter ha patit aquest dijous una caiguda de servidors a tot el món. Segons el portal especialitzat Downdetector, els problemes han començat al voltant de dos quarts de dues i s’han intensificat cap a les dues de la tarda, amb més de 50.000 incidències registrades. La incidència s’ha estès al voltant d’una hora, fins les 14:40 aproximadament, quan els serveis han començat a tornar a la normalitat.

Durant la caiguda, el feed de Twitter no carregava les noves publicacions, les cerques no funcionaven i la no es publicaven els nous tuits escrits. A més a més, eines complementàries com Tweetdeck també tenien problemes a l’hora d’iniciar sessió.

D’acord amb les dades de Downdetector, el 61% dels casos denunciats han provingut de l’aplicació mòbil, mentre que un 31% s’han detectat a través de la pàgina web i un 8%, des de connexions per servidor. A escala espanyola, les incidències han arribat a un pic de 7.214 informes a les 14:19, però la darrera actualització ja marca una xifra inferior a la meitat.

A hores d’ara, Twitter no s’ha pronunciat sobre la caiguda dels servidors ni ha especificat el motiu o les mesures preses.