Les apps per trobar els millors vols

Planificar a contrarellotge una escapada sense deixar-se els calés és possible gràcies als cercadors de bitllets d’avió en línia

Categories:

Redacció

Planificar les teves vacances d'estiu amb les apps disponibles per trobar els millors vols
Planificar les teves vacances d'estiu amb les apps disponibles per trobar els millors vols | JJ Jordan / Unsplash

Els més previsors calculen fer la reserva de vols i allotjament per a les vacances d’estiu amb ben bé tres i quatre mesos d’antelació. Això permet trobar bitllets a un preu més baix i saber que disposaràs d’una oferta més àmplia d’hotels o apartaments, però no sempre és possible planificar-ho tot amb tant marge. Per això, les aplicacions disponibles per fer consultes ràpides amb el mòbil sobre preus dels viatges en avió i escollir una destinació assequible són la millor manera de pensar en les escapades quan tot sorgeix a contrarellotge.

Per tal d’ajudar-te a trobar els desplaçaments més assequibles per a la teva butxaca, t’oferim una llista d’apps que has de consultar si vols estalviar uns calés aquest estiu i gaudir de les vacances.

Skyscanner

El cercador que busca l’opció més ràpida i econòmica a través del web té també la seva versió per a mòbils. Skyscanner proposta una app sense cap cost que ofereix una llista de resultats tan efectiva com el de la pàgina i amb la possibilitat de configurar alertes per reducció de preus, filtres de cerca, emmagatzematge de consultes anteriors, calendari de tarifes per fer comparatives o indicar que vols anar a “qualsevol lloc” per trobar el bitllet a un preu el més baix possible.

A més a més, l’empresa permet fer login per accedir al compte d’usuari i enllaçar la informació entre la plataforma web i l’app.

Disponible per a Android i iOS.

eDreams

Un altre dels grans al sector que no podia faltar en l’oferta d’apps. eDreams rastreja vols, hotels i altres tipus d’allotjament o transport entre més de 600 companyies. Inclou des d’opcions low-cost a d’altres sense límit de preu, així que s’adapta tant a les escapades amb un pressupost més baix com a viatges de negocis on els calés no són un problema.

Permet gestionar els bitllets de transport i reserves des de l’aplicació, així com sincronitzar la informació del perfil d’usuari entre la pàgina web i la versió mòbil.

Disponible per a Android i iOS.

Momondo

L’aplicació forma part del grup empresarial de Booking i Kayak, així que treballa amb el mateix mecanisme: busca els avions i els preus adequats a cada cerca en les pàgines de les aerolínies i les agències de viatges. Inclou totes les funcionalitats de filtres, selecció de dates tancades i obertes o posar un màxim de diners per al vol. També permet fer buscar modalitats bones per carrera com el lloguer de cotxes o autocaravanes, i acabar de planificar les vacances o l’escapada amb l’allotjament. Fins i tot compta amb un espai per valorar el transport públic tant amb tren com en autobús.

Disponible per a Android i iOS.

Kayak

Per descomptat, Kayak també havia de tenir la seva versió en forma d’aplicació mòbil. La dinàmica és molt semblant a la de Momondo i està preparada per complementar el vol amb la selecció d’un hotel i un cotxe de lloguer, si cal. Es diferencia d’altres propostes perquè inclou un rastrejador d’avions que permet saber si el vol va a l’hora o porta retard o un mapa on es visualitzen fàcilment els vols per origen i el preu segona la destinació.

També posa a l’abast dels usuaris un sistema de predicció de preus que indica si és viable esperar una mica davant una possible baixada de preus o si el cost del moment serà difícilment més reduït a curt termini.

Disponible per a Android i iOS.

Kiwi

L’algoritme avançat de Kiwi és l’element que marca el fet diferencial d’aquesta app. Seguint el model de les propostes anteriors, troba els millors vols, bitllets de tren i cotxes de lloguer arreu del món. Les cerques s’inicien mitjançant un mapa interactiu que informa visualment dels preus més competitius en cada indret i en funció de la data, de manera que es poden fer correccions fàcilment per adaptar l’escapada i les vacances als moments amb preus més competitius.

L’empresa aplega les dades de prop de 700 companyies aèries, entre les quals hi ha les de baix cost, per oferir un resultat adient a cada usuari.

Disponible per a Android i iOS.

Airhopping

Tens pensat fer una escapada que inclogui visitar diversos països o desplaçaments interns en avió? Airhopping permet fer cerques multidestinacions per incloure un viatge d’anada i un de tornada, i també diversos trasllats entre les dates assignades. L’algoritme està entrenat per aconseguir els bitllets més barats a cada destinació i per aprofitar les escales llargues per conèixer indrets que potser no es preveien. I tot, pel preu d’un sol vol.

Es poden consultar les targetes d’embarcament i fer el check-in automàticament des del web. També facilita la reserva d’hotels i altres allotjaments des de l’aplicatiu.

Disponible per a Android i iOS.

 

Etiquetes