El gran llibre d’HTML5, CSS3 i JavaScript

El manual, elaborat per Juan Diego Gauchat, és un imprescindible per a les persones que volen aprendre a programar les seves pàgines web

Categories:

Adrián Trigueros / Libelista

El gran llibre d’HTML5, CSS3 i JavaScript
El gran llibre d’HTML5, CSS3 i JavaScript | CC0

Parlar de la construcció d'una web des de zero és sinònim d'HTML5, CSS3 i JavaScript. Aquestes tres tecnologies són tot allò que necessites per crear qualsevol projecte que tinguis al cap, i tots els trucs per dominar-les queden recollits a El gran libro de HTML5, CSS3 y JavaScript  de Juan Diego Gauchat.

Amb HTML5 podràs mostrar la informació en pantalla, posicionar el teu web, escriure correus, carregar documents i molts més. Després tenim CSS3, amb aquest codi pots posar bonic la teva pàgina, donar-li estil i fer que carregui correctament en tots els dispositius, entre altres coses. Després està JavaScript, que és el llenguatge de programació per excel·lència en la web i permet, aplicant una certa lògica, que els elements en pantalla tinguin funcionalitats que de manera natural no tenen. Així, pots fer que en donar-li clic a una imatge, es mostri més gran; que es desenfoqui el fons. El que se t'ocorri! Aquí resideix la gràcia de programar.

Aquest manual presenta els coneixements necessaris per començar a crear webs amb exemples clars, concisos i bones explicacions. A la meitat del llibre ja pots deixar de llegir i posar-te a generar pàgines interessants, i a mesura que et vagis trobant amb problemes, veuràs que la solució està a l'altra meitat del llibre (JavaScript avançat). No és necessari saber com es mostren animacions o es processa l'àudio si es pretén crear una botiga de venda de productes, per exemple.

El llibre sobre HTML5, CSS3 i JavaScript de Juan Diego Gauchat ofereix les bases per crear qualsevol projecte que tinguis al cap

I aquest és el punt fort del llibre, que està realment ben organitzat i estructurat perquè aprenguis el que necessitis a cada moment. De totes maneres, si vols saber tot el que es pot fer i convertir-te en el millor dels professionals, pot fer tots els exercicis que es proposen i així tenir una visió més àmplia i global.

El llibre organitza els continguts de manera que es pot llegir, posar en pràctica i aprendre fàcilment sobre desenvolupament web

Alguns poden trobar a faltar aprofundir més en cada tecnologia, però llavors serien tres llibres i no un. No pretén ser una bíblia o un manual que inclogui tot, sinó un manual pràctic per a iniciar-se i arribar a un nivell molt alt com a desenvolupador web en poc temps. I sens dubte, ho ha aconseguit.

Etiquetes