L’iPhone 12 es fa esperar

Apple anuncia que el coronavirus ha provocat un endarreriment i que el dispositiu arribarà a finals d’any al mercat

Categories:

Redacció

L'iPhone 12 arribarà a finals del 2020
L'iPhone 12 arribarà a finals del 2020 | EverythingApplePro

Apple ha confirmat un retard en el llançament de l’iPhone 12 al mercat. La companyia ha anunciat que la pandèmia els ha obligat a redefinir l’estratègia i que no podran complir amb la tradició de presentar les seves novetats el mes de setembre. L’empresa nord-americana ha fixat ara com a data l’últim trimestre de l’any.

“Aquest any esperem que el subministrament estigui disponible unes setmanes més tard”, ha apuntat el director financer, Luca Maestri, qui també ha reconegut que desconeixen si la presentació es podrà fer presencialment o es farà en format virtual.

L’anunci s’ha fet en la presentació dels resultats financers del tercer trimestre fiscal del 2020, on s’ha detallat que el principal problema s’ha donat en les aturades i retard de la cadena de producció asiàtica per l’impacte del coronavirus. La notícia també ha estat avançada aquesta mateixa setmana, sense especificar el nom d’Apple, per part d’un dels seus principals proveïdors: Qualcomm, qui ha assenyalat que hi hauria un retard en un dels seus vaixells insígnia.

Fins al moment es coneix que l’iPhone 12 estarà disponible en models de 5,4 a 6,7 polzades en funció del model més bàsic o el Pro. Tots integraran la tecnologia OLED i es podran trobar per un preu a partir de 650 dòlars.

 

Etiquetes