El fabricant de robots Yaskawa tria Barcelona per créixer a Europa

L’empresa japonesa obrirà una planta de producció a Viladecans per reforçar el mercat continental

Categories:

Redacció

L'empresa japonesa Yaskawa obrirà una fàbrica a Viladecans per créixer a Europa
L'empresa japonesa Yaskawa obrirà una fàbrica a Viladecans per créixer a Europa | Yaskawa

El fabricant de robots industrials Yaskawa obrirà una nova seu a Viladecans (Baix Llobregat) el pròxim mes de setembre que complementarà les oficines centrals de la companyia japonesa a Gavà (Baix Llobregat), el showroom i el centre de formació de professionals. La infraestructura permetrà multiplicar per tres l’espai i incrementar l’activitat a Europa.

En un comunicat, l’empresa ha destacat que la ubicació d’una fàbrica a l’àrea metropolitana de Barcelona els permet reduir els temps d’entrega i la cadena de subministrament a Europa, així com raccionar de forma més ràpida a les demandes regionals. A més d’augmentar la capacitat de distribució de productes, la companyia té l’objectiu d’ampliar la captació i preparació de professionals amb nous espais per al centre de formació.

Espanya ocupa el quart lloc a Europa i el desè a escala mundial en instal·lació de robots industrials, segons l’International Federation of Robotics citat per la companyia, i situa els sectors del metall, l’alimentació i les begudes com els principals.