Cau el servei d’Instagram, WhatsApp i Facebook

Els usuaris registren incidències en les principals aplicacions mòbils de xarxes socials i missatgeries durant una hora

Categories:

Redacció

Els usuaris d'Instagram, WhatsApp i Facebook d'Espanya pateixen una caiguda de les apps
Els usuaris d'Instagram, WhatsApp i Facebook d'Espanya pateixen una caiguda de les apps | Sara Kurfeß / Unsplash

Instagram, WhatApp i Facebook han patit una caiguda del servei aquest dimarts entre les 13.30 hores i les 14.30 hores aproximadament. Segons el portal Down Detector, els usuaris han registrat problemes amb el funcionament de les aplicacions a tota la península ibèrica, tot i que amb major afectació a Espanya. Els mapes del portal també ha rebut incidències en algunes zones del Regne Unit, el centre d’Europa, la costa est del Estats Units, el Brasil i Sud-àfrica.

Instagram ha estat la xarxa més afectada amb prop de 14.200 incidències

El major nombre de queixes per part dels usuaris ha estat a la xarxa social de fotografies, amb un total de 14.178 avisos. El 51% de les notificacions a Instagram estaven relacionades amb una mala connexió i un 48%, amb problemes al news feed.

En el cas de WhatsApp, s’han rebut 5.400 avisos arran de la caiguda, també assenyalant com a error principal la connexió i la impossibilitat d’enviar i rebre missatges.

Incidència del servei de WhatsApp registrada per Down Detector

 

Down Detector també ha informat d’un total de 5.588 incidències a Facebook. Un 89% d’elles apuntaven a un mal funcionament del lloc web, mentre que un 10% han tingut problemes per accedir als comptes d’usuri.