Bold fabricarà bateries elèctriques a Montmeló

L’empresa d’enginyeria inverteix 2,3 MEUR per ampliar les instal·lacions i contractar 100 nous professionals

Categories:

RedaccióACN

Bold fabricarà bateries elèctriques a Montmeló
Bold fabricarà bateries elèctriques a Montmeló | Bold Value Technology

La companyia catalana Bold Value Technology, especialitzada en serveis d’enginyeria per a la Fórmula 1, ampliarà enguany les seves instal·lacions ubicades a Montmeló (Vallès Oriental) per començar a fabricar bateries elèctriques d’alt rendiment per a l’aviació, l’automoció i el motorsport. L’empresa invertirà els 2,3 milions d’euros que va captar en una ronda d’inversió de capital llavor de principis d’any, que van liderar el directiu de la tecnològica gironina Tavil, David Vilanova, i un dels primers inversors de Wallbox, Josep Maria Tarragó.

La intenció de l’empresa és construir una nova planta productiva de 2.500 m2 per a la fabricació de bateries, que esperen que es posi en marxa passat l’estiu de 2022. Així mateix, la companyia montmelonina també construirà diversos laboratoris complementaris per generar nova tecnologia pròpia orientada a les necessitats del sector de l’automoció. “El projecte d’obertura de la planta de producció ens permetrà entregar les primeres bateries fabricades a Montmeló aquest novembre i completar la primera fase de creixement de Bold”, ha assegurat el CEO de l’empresa, Bernat Carreras

Bold va ser fundada el 2019 per antics enginyers professionals de la Fórmula 1, de manera que la seva relació amb el món del motorsport sempre ha estat particularment estreta. La seva orientació inicial era la prestació de serveis d’enginyeria per als equips de les competicions de motor, així com el disseny de components específics per a vehicles d’altes prestacions. És per això que, amb l’ampliació d’activitat productiva, la companyia preveu ampliar la seva plantilla amb uns 40 nous empleats, que esperen que arribin als 140 de cara al 2023. Ara per ara, l’empresa vallesana té obertes unes 15 posicions a la seva pàgina web.