Scopely compra l’estudi de videojocs barceloní Omnidrone

L’empresa catalana se suma a un dels líders del mercat mòbil i cerca professionals per ampliar la seva plantilla

Redacció

Part de l'equip d'Omnidrone a les seves oficines de Barcelona
Part de l'equip d'Omnidrone a les seves oficines de Barcelona | Omnidrone

L’empresa estatunidenca Scopely, un dels líders del desenvolupament d’entreteniment per a telèfons mòbils, ha adquirit l’estudi de videojocs català Omnidrone. La companyia fundada a Barcelona el 2013 és coneguda per crear el MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) Titan Brawl, disponible a Google Play.

“La inversió de Scopely en el nostre equip ens permet la llibertat per crear una atmosfera realment única, fresca i ambiciosa a Omnidrome, així com atraure més talent al nostre estudi”, ha declarat el director executiu de la companyia, Gerard Fernández, qui el 2002 va fundar Microjocs, un estudi pioner en el desenvolupament d’oci electrònic per a mòbils que va ser adquirit per Digital Chocolate, que posteriorment va ser absorbit per Ubisoft. “Podem combinar l’agilitat d’un estudi especialitzat en jocs boutique amb l’expertesa, el lideratge i la tecnologia transformativa de Scopelly per col·laborar en experiències de joc innovadores que són tan emocionants de desenvolupar com ho són de jugar”, ha afegit Fernández.

Actualment, Omnidrone està cercant nous professionals per ampliar la seva plantilla amb perfils com Front-end Developer, Client Engineer de Unity, Server Engineer o Lead Client Engineer, entre altres. “Amb més de 30 posicions obertes, estem buscant activament els millors del món en la creació de jocs perquè s’uneixin a nosaltres en aquesta aventura amb Scopely a Barcelona”, ha comentat el CEO de l’empresa.

Per la seva banda, Scopely va néixer el 2011 a Los Angeles (Califòrnia) i l’octubre de 2021 va aconseguir una valoració de mercat de 5.400 milions de dòlars. L’empresa, liderada des de 2014 per l’espanyol extreballador de Disney Interactive i Electronic Arts Javier Ferreira, és responsable de títols com Marvel Strike Force, The Walking Dead: Road to Survival o Star Trek Fleet Command. Amb l’adquisició d’Omnidrone, la companyia referma la seva aposta per la capital catalana, on hi té presència des de 2017, any en què va obrir les seves oficines a la ciutat, que més endavant va ampliar el 2019.