La UAB, escollida per participar al concurs tecnològic de Telespazio

El certamen inclou enguany 20 centres de 15 països diferents amb propostes que promoguin el desenvolupament tecnològic i la innovació

Categories:

Redacció

Guanyadors del Telespazio Technology Contest 2019
Guanyadors del Telespazio Technology Contest 2019 | Telespazio Technology Contest

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha estat escollida per partcipar a la segona convocatòria del Telespazio Technology Contest 2020. El certamen italià, que fins ara només admetia centres nacionals, ha inclòs 20 centres de 15 països diferents per valorar propostes que promoguin el desenvolupament tecnològic i la innovació en diferents àmbits.

La convocatòria està oberta a tota la comunitat universitària que tingui una idea o un projecte en vessants tecnològiques com la geoinformació, la ciberseguretat, les comunicacions quàntiques o diversos àmbits relacionats amb la tecnologia aeroespacial, entre d'altres. Els participants tenen fins al 31 d'octubre de 2020 per registrar les propostes.

Un jurat format per per representats de Telespazio, Leonardo, l'Agència Espacial Italiana i l'Agència Espacial Europea escollirà els millors projectes al mes de novembre. Seleccionaran un guanyaor per a la categoria Photon, per la idea que aporti el progrés més significatiu en l'àmbit del sector aeroespacial i un altre de la categoria Light, a qui integri millor uns serveis innovadors en la gestió de l'espai terrestre. Es repartirà un premi de 10.000 euros i s'atorgaran dues mencions especials.