La ‘fintech’ SeQura destina 10 MEUR en un nou centre d’innovació a Barcelona

L’empresa s’incorpora a Tech Barcelona i contractarà 150 persones en els pròxims dos anys

RedaccióACN

SeQura es va fundar el 2014 i la seva seu central es troba a l'Eixample de Barcelona
SeQura es va fundar el 2014 i la seva seu central es troba a l'Eixample de Barcelona | Mercè Resino (Tech Barcelona)

La start-up SeQura, especialitzada en tecnologies financeres (fintech), invertirà 10 milions d’euros en un nou centre d’innovació a Barcelona. D’aquesta manera, la companyia nascuda el 2014 consolidarà la seva presència a la capital catalana, que el 2020 va estrenar unes noves oficines a l’Eixample com a seu central, que serà on s’ubicaran les noves instal·lacions.

Amb aquest moviment, SeQura preveu contractar unes 150 persones durant els pròxims dos anys, de les quals 80 estaran especialitzats en tecnologia i producte. La start-up pretén desenvolupar noves eines per "accelerar" la transformació digital del sector financer. L'empresa està especialitzada en el servei anomenat buy now, pay later (compra-ho ara, paga-ho després).

Incorporació a Tech Barcelona

A més a més de la inversió en el nou centre d’innovació, SeQura ha anunciat la seva incorporació a Tech Barcelona com a global partner per “liderar” les noves iniciatives en fintech que estan sorgint a la capital catalana en els darrers anys. “El sector financer està en un moment de canvi determinant, i Barcelona té l'oportunitat de contribuir i liderar aquesta transformació des de la tecnologia", ha assegurat en un comunicat el CEO de Tech Barcelona, Miquel Martí.