Nokia llança una solució de xarxa privada inalàmbrica 5G

La tecnologia permetrà impulsar l’adaptació de les innovacions a àmbits com l’automoció, el núvol, la robòtica i les màquines autònomes

Categories:

Redacció

Nokia porta les innovacions del 5G en una solució de xarxa privada inalàmbrica per al sector empresarial
Nokia porta les innovacions del 5G en una solució de xarxa privada inalàmbrica per al sector empresarial | CC0

Nokia ha llançat al mercat una solució de xarxa privada inalàmbrica basada en el 5G per a l’àmbit empresarial i industrial, on els requeriments de qualitat i seguretat de la infraestructura són més elevats. L’eina, anomenada 5G SA, proporciona connexió 4.9/LTE i 5G d’extrem a extrem per permetre, tal com apunta el seu president, Raghav Sahgal, “accelerar la digitalització en els casos de més exigència com l’automoció, el núvol, la robòtica i les màquines autònomes que demanen fiabilitat i baixa latència”.

La companyia ha provat la tecnologia amb diversos clients i operadores de telefonia durant el primer trimestre del 2020 i ha tancat ja acords per al desplegament de la solució amb Deutsche Bahn, Lufthansa Technik i Toyota Production Engineering.

Impulsar el 5G

La introducció de propostes basades en el 5G permet als desenvolupadors i la indústria posar a prova les facultats de la tecnologia. En aquest sentit, Nokia ha anunciat la col·laboració amb proveïdors i clients per aplicar la seva experiència i coneixement en el procés d’adaptació de les innovacions en cada sector.