Els NFT entren a Twitter en forma d’hexàgon

La nova funcionalitat és exclusiva per als membres de Blue, la subscripció de pagament de la xarxa social

Categories:

Redacció

Les persones que emprin NFTs com a imatges de perfil estaran representats per marcs hexagonals que els diferenciaran de la resta d'usuaris
Les persones que emprin NFTs com a imatges de perfil estaran representats per marcs hexagonals que els diferenciaran de la resta d'usuaris | Twitter

Twitter ha incorporat la possibilitat d’emprar NFT (tokens no fungibles) com a imatges de perfil per als usuaris de Twitter Blue, la modalitat de pagament de la plataforma. La nova funcionalitat ja es troba disponible per als usuaris d’iOS, i el canvi es percep a primera vista, ja que els criptoactius estaran representats amb un marc hexagonal que els diferenciarà de les imatges tradicionals, presentades a través d’una circumferència.

D’entrada, Twitter només permetrà l’ús d’NFT en forma d’imatges estàtiques, en format JPG o PNG, que estiguin emmagatzemades en xarxes blockchain d’Ethereum. Per tal d’usar un article digital com a fotografia de perfil, els usuaris hauran de connectar momentàniament el seu compte de Twitter al criptomoneder on es guardi l‘NFT. En aquest sentit, de moment la xarxa social només és compatible amb Argent, Coinbase Wallet, Ledger Live, MetaMask, Rainbow i Trust Wallet. Un cop establerta la imatge, els usuaris que cliquin en ella podran veure qui n’és el creador i l’amo del criptoactiu, així com una descripció i, si es dona el cas, la col·lecció de la qual en forma part.

Amb la incorporació dels NFT com a imatges de perfil, Twitter suma un nou incentiu per la seva subscripció, Twitter Blue. Actualment, únicament està disponible per als ciutadans dels Estats Units, el Canadà, Nova Zelanda i Austràlia, i ofereix característiques com un mode lectura per a fils, la capacitat per organitzar tuits desats a través d’etiquetes o marcadors o la tan demandada possibilitat d’editar els tuits un cop enviats.