Bodas.net reforçarà el seu centre tecnològic de Barcelona amb 250 professionals

L’empresa cerca desenvolupadors ‘backend’ i ‘fullstack’ i preveu que el procés de selecció s’estengui fins al 2022

Categories:

Redacció

La delegació catalana de The Knot Worlwide té la seva seu a Sant Cugat del Vallès, a més a més de les instal·lacions que té a Barcelona
La delegació catalana de The Knot Worlwide té la seva seu a Sant Cugat del Vallès, a més a més de les instal·lacions que té a Barcelona | Bodas.net

El grup empresarial nord-americà The Knot Worlwide, propietari del portal web Bodas.net, ampliarà la plantilla del seu centre tecnològic de Barcelona amb 250 nous treballadors, segons informa The New Barcelona Post. Entre els diversos perfils professionals que cerca la companyia destaquen posicions més tècniques com els backenddevelopers i els fullstack developers, així com dissenyadors i mànagers de producte. S’espera que el procés de selecció s’allargui fins al 2022, i que culmini amb més de 1.000 empleats arreu del món dedicats a la innovació tecnològica.

La companyia va obrir el seu hub tecnològic a la capital catalana el passat mes d’octubre, des d’on es gestiona les operacions de més de 800 empleats en 14 mercats diferents d’Europa, Amèrica Llatina i Àsia, mentre que la seu principal als Estats Units s’encarrega de tot el mercat nord-americà. Sumant la plantilla de Barcelona amb la de les oficines de Sant Cugat del Vallès, on l’empresa té ubicada la seva seu a Espanya, el conglomerat suma més de 500 treballadors al país.

The Knot Worlwide és el resultat de la fusió el 2019 entre The Knot i WeddingWire, la plataforma líder en serveis de bodes als Estats Units. És aquesta darrera la que va adquirir el 2015 Wedding Planner, l’empresa catalana fundada el 2008 per Nina Pérez i Francesc Baldrich que opera a Espanya amb el portal Bodas.net i ha aconseguit convertir-se en el lloc web de referència per als futurs nuvis a més d’una desena de països.

Etiquetes