Sanofi contractarà 100 treballadors per al seu ‘hub’ digital de Barcelona

L’empresa farmacèutica vol incrementar un 33% la plantilla del Global Innovation Center, que ja compta amb 300 empleats

Categories:

ACN

Sanofi contractarà 100 treballadors per al seu ‘hub’ digital de Barcelona
Sanofi contractarà 100 treballadors per al seu ‘hub’ digital de Barcelona | Sanofi

La farmacèutica francesa Sanofi incrementarà en un 33% la plantilla al seu hub digital de Barcelona, des d'on es gestionen programes estratègics en àrees de negoci com el financer, les dades o la cadena de subministrament. De cara a 2022, la multinacional té previst incorporar al voltant de 100 nous treballadors a la capital catalana, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Amb aquest anunci, el Global Innovation Center (GIC) de Sanofi haurà ampliat la seva plantilla en més d'un 80% entre 2020 i 2022, fet que demostra "l'aposta de la companyia per la ciutat". Actualment, el centre de la capital catalana compta amb 300 empleats de 40 nacionalitats, dels quals un 65% tenen menys de 40 anys.

El hub de Sanofi a Barcelona va iniciar la seva activitat l'any 2016 amb l'objectiu de convertir-se en la "columna vertebral" de la transformació digital de l'empresa. Segons dades facilitades pel grup, el centre gestiona el 35% dels ingressos de la companyia, tot i que la previsió és que aquest percentatge arribi al 100% l'any 2025.