Activision compra l’estudi de videojocs català Digital Legends

L’equip barceloní, pioners en el desenvolupament per a mòbils, treballarà en un nou joc de ‘Call of Duty’ per a ‘smartphones’

Redacció

Digital Legends va fundar-se el 2001 i ha publicat més d'una quinzena de videojocs mòbils
Digital Legends va fundar-se el 2001 i ha publicat més d'una quinzena de videojocs mòbils | Activision Blizzard

Activision, empresa de videojocs nord-americana coneguda pel desenvolupament i la publicació de títols com Call of Duty, Crash Bandicoot o Sekiro: Shadows Die Twice, ha anunciat l’adquisició de Digital Legends, companyia amb seu a Barcelona dedicada al desenvolupament de videojocs per a mòbils. Segons apunten en un comunicat, l’equip barceloní treballarà en un nou joc mòbil emmarcat dins de l’univers de Call of Duty que encara no ha estat anunciat públicament.

“Aquest és un gran pas endavant, ja que continuem construint recursos addicionals de desenvolupament de classe mundial centrats en la creació de continguts emocionants i innovadors per als nostres jugadors”, ha declarat el president d’Activision, Rob Kostich. La compra de Digital Legends és la culminació de més d’un any de feina en què l’equip català ja ha estat treballant juntament amb els desenvolupadors de la firma nord-americana, segons ha apuntat el cap de la divisió Mòbil de la companyia, Chris Plummer, qui ha assegurat que la tasca de l’estudi barceloní en el sector “no té parangó”.

Digital Legends va fundar-se el 2001 a la capital catalana per tres extreballadors de Rebel Act Studio, companyia espanyola reconeguda per desenvolupar Blade: The Edge of Darkness. En els seus 20 anys d’experiència, l’empresa ha publicat més d’una quinzena de videojocs, la majoria d’ells per dispositius mòbils, com Battlefield Bad Company 2, Icebreaker Hockey, Afterpulse o el més recent Respawnable Heroes. El CEO i cofundador de l’empresa, Xavier Carrillo-Costa, ha assegurat que “estem molt emocionats per l'oportunitat de treballar en una de les millors franquícies del món”.