The Box, la capsa reutilitzable que només t’arriba quan ets a casa

Living Packets dissenya un contenidor fet amb material rígid i amb sensors que permeten fer el seguiment en temps real

Redacció

La capsa està feta d’un material rígid i té una capacitat de 32 litres
La capsa està feta d’un material rígid i té una capacitat de 32 litres | Living Packets

Living Packets troba la solució per evitar que el fet de no ser a casa dificulta l’entrega de les compres del comerç en línia. L’empresa nord-americana ha creat la solució The Box per saber en temps real on es troba el paquet i tota la informació relativa a l’enviament, fins i tot la temperatura interna o les condicions.

La capsa està feta d’un material rígid i té una capacitat de 32 litres. Es pot plegar i adaptar-se a cada producte per evitar que es mogui a l’interior durant el viatge. A més a més, compta amb un pany intel·ligent que s’obre a través del telèfon mòbil o amb l’autorització del propietari.

Per saber l’estat de la comanda, el sistema incorpora una càmera interna i diversos sensors per donar informació immediata mitjançant una app. Tambe incorpora una pantalla de tinta electrònica que substitueix les etiquetes de paper i permet ser reutilitzada en cas de retorn.

Reutilització

Tot i que Living Packets no ha detallat el cost real de construir aquestes capses, en un comunicat afirma que seria 100 vegades superiors al d’una de cartró tradicional. No obstant això, l’empresa ha assegurat que el cost que paga el client per una capsa es pot amortitzar fàcilment gràcies a què els materials que la componen permet reutilitzar-la.

En aquest sentit, la companyia s’adreça especialment al sector logístic. La finalitat és que les empreses en siguin les propietàries i els clients comptin amb aquest producte en el ventall de contenidors que poden escollir a l’hora de fer un enviament. Un cop entregat el paquet, el transportista retornaria la capsa al magatzem per destinar-la a una altra comanda.

Etiquetes